Apotheek Veldhuizen Ede

In opdracht van Apotheek Veldhuizen het apotheekinterieur geproduceerd en geleverd. Het ontwerp en bouwbegeleiding was in handen van SW Architecten. Kenmerkend zijn de gebogen vormen van het maatwerk. Een apotheekinrichting van interieurbouw in het hoger segment. Een genot voor onze werkvoorbereider en meubelmaker.

8

Maanden

25

Specialisten

50+

Projecten

Start-up

Het maatwerk voor de Apotheker is Inter-Fact niet vreemd. Ook in deze maatwerk levering maakten wij de inrichting voor de handverkoop, de levering van de Specialité kasten, aanschrijftafels, werkplekken Baxter en afhalers.

Proces van 8 maanden

In januari 2021 ontvingen wij de vraag om deze apotheek aan te bieden. De realisatie van het interieur hebben wij exact volgens aanvraag kunnen voltooien ondanks de schaarste in grondstoffen waarmee wij vanaf april 2021 te maken kregen. Extra tijd en energie in combinatie met verder vooruitkijken in de planning en behoefte zijn in dit project van positieve invloed geweest.

Specialisme in het inrichten van Apotheken is het maken van vele kilometers. Onze projectleider Rob Hengeveld mag zich na 25 jaar apotheken inrichten met recht specialist noemen.

Freddie Bisselink

Algemeen Directeur