Wij zijn Inter-Fact en staan voor passie, vakmanschap en kennis.

Onze Passie

Inter-Fact Interiors staat voor kwalitatief maatwerkinterieur, gerealiseerd door vakidioten welke met veel passie en plezier dagelijks het beste van zichzelf laten zien.

Wij denken creatief met onze klanten mee waarbij we de lastigste vraagstukken weten om te zetten naar een realiseerbaar interieur. Wij zijn meer dan zomaar een interieurbouwer. De wens van onze klant staat centraal en niets is ons te gek.

Wat wij doen

Sinds 2013 produceren wij vanuit onze productielocatie in Terborg. Wij verzorgen meubels en complete interieurs voor met name nationale, maar ook internationale klanten. Onze kracht zit in het produceren en monteren van meubels voor kleine tot middelgrote retailers, zorginstellingen, horecagelegenheden, apotheken, opticiens, schoonheidssalons, kapsalons, onderwijsinstellingen, woonhuizen en kantoren.

Sinds kort heeft Inter-Fact een eigen ontwerpafdeling. Onze interieurontwerper denkt graag met u mee over elk denkbaar design. U kunt bijvoorbeeld denken aan een tafel, wandmeubel of een kast op maat. Of het nu gaat om uw winkelinrichting, werkomgeving, salon of woning, u kunt met al uw wensen bij ons terecht voor een interieurontwerp.

Ervaring

Ondanks de korte historie van Inter-Fact Interiors beschikken het management, het bedrijfsbureau en de productie tot een rijke schat aan kennis en ervaring. Het denken in processen en kwalitatieve oplossingen is gebaseerd op meer dan 40 jaar ervaring in de interieurbouw.

Samen

Gedeelde kennis zorgt voor dubbele kracht. Of we nu vanaf het begin bij uw project betrokken zijn of op een later moment bijspringen, door samen een team te vormen zijn wij een echte teamplayer en/of een aanvulling voor de realisatie van uw interieurprojecten.

Design is not just what is looks like and feels like. Design is how it works

Ons team

Onze specialisten hebben alle benodigde kennis in huis om iets geweldigs neer te kunnen zetten. Bij ieder project zetten we passie en perfectionisme in om uw wensen te realiseren.

Vacatures

Op dit moment hebben wij meerdere vacatures openstaan. Neem snel contact met ons op. Jij wilt toch onderdeel uitmaken van dit geweldige team?

Neem contact op
Freddie Bisselink Algemeen directeur/verkoop
Jorrit Peters Bedrijfsleider
Rob Hengeveld Projectleiding & calculatie
Henri Dimmendaal Projectleiding & calculatie
Mirjam Saalmink Financiële administratie
Barry Löwenthal Werkvoorbereider
Richard Bongers Werkvoorbereider
Joeri Giesen Werkvoorbereider
Alicia Bisselink Interieurontwerp & marketing