Schulte Herenmode Hillegom

Op zoek naar de perfecte herenoutfit? Dat kan nu nog beter in deze herenmodezaak in Hillegom. Een grootse verbouwing waarbij 100 jaar oude behang naar voren kwam, was nodig om van deze zaak weer een prachtige en chique herenmodezaak te maken. In 2019 hebben wij dit project met succes afgerond. Het gebruik van donker gebeitst hout met sierlijsten zorgt voor de klassieke en exclusieve uitstraling in de winkel.

6

Maanden

25

Specialisten

2

Projecten

In september 2021 kwam architectenbureau Binnenbrand naar ons met de vraag of wij het interieur voor herenmodezaak Schulte in Hillegom aan wilden bieden. Een aantal maanden later schoven wij aan in het bouwteam en mochten wij vol enthousiasme beginnen aan dit project. Meubilair met prachtige klassieke details zoals sierlijsten en messing kledingstangen. Hout dat met een warme kleur beits werd bewerkt waardoor de houtstructuur net wat meer naar voren kwam. Een project waar onze harten als echte vakmensen sneller van gaat kloppen.

Na 6 maanden van bemonsteren, engineeren, tekenen, produceren en monteren vond in Maart 2019 de oplevering plaats en konden we het eindresultaat bewonderen.