Remobis Refund Service

Een prachtig ontwerp wederom van Tanya van Leeuwen. REMOBIS Refund Service is vandaag de dag een van de toonaangevende dienstverleners op het gebied van btw-restitutie in Europa. Daar hoort een toonaangevende huisvesting bij.

4

Maanden

20

Specialisten

1

Projecten

Start-up

Vanuit het hoofdkantoor in Utrecht dient het internationale team van 100 medewerkers btw- en accijns vorderingen in opdracht van meer dan 12.000 klanten in. Dit altijd met het doel, om de administratieve last van onze klanten te verlichten door het aanbieden van een snelle en allround refund service. De werkomgeving is daarbij prettig, clean en transparant. Passend bij de identiteit van deze opdrachtgever.

Proces van 4 maanden

In 4 maanden tijd van opdracht tot oplevering deze inrichting geproduceerd en gemonteerd. Het vakmanschap straalt er weer vanaf.

Wij blijven het zeggen, De vakman maakt het vakwerk.

Freddie Bisselink

Algemeen Directeur Inter-Fact interiors.

Eindresultaat

Lorem ipsum, dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Exercitationem possimus nihil enim consequuntur molestias, autem atque dolore quo explicabo molestiae natus voluptatibus amet dicta modi error ut corporis hic! Sapiente fuga magni, possimus vel officiis consequuntur corrupti expedita tenetur rem quisquam laborum magnam eos error aliquid at culpa eius adipisci.

Contact opnemen